Har du spørgsmål?

+45 53 53 57 53

Søg
Close this search box.

Kontakt

Mød os i trygge omgivelser

Kontakt os i dag

Hos  MobilHøreservice.dk er du i centrum. Derfor har jeg fleksible åbningstider. 

Mit telefonnummer er +45 53 53 57 53 

Telefontiden er mandag til fredag kl. 9.00 – 10.00 

Udenfor telefontiden kan du altid indtale en besked med navn og telefonnummer, og du vil blive kontaktet. Du kan også sende mig en mail på  kontakt@mobilhøreservice.dk eller udfylde kontaktformularen. Du er også velkommen til at sende mig en sms på telefon nr. 53 53 57 53, så  jeg ringer til dig.

MobilHøreservice.dk

MobilHøreservice.dk er danskejet og uafhængigt hørecenter med hjertet på det rette sted.

Nøje udvalgt det bedste sortiment af høreapparater på markedet, den nyeste teknologi.

Jeg er et uafhængigt hørecenter, det betyder for dig, at du har et reelt frit valg mellem forskellige mærker af høreapparater, når jeg kommer til dig. MobilHøreservice.dk er ikke ejet af en høreapparatsproducent, og derfor har jeg mulighed for at tilbyde mine kunder et bredt sortiment af markedets bedste produkter.

Jeg har over 8 års erfaring indenfor faget, som audiologiassistent. Både i et hørecenter, men også som mobilt hørecenter. Derudover er jeg uddannet frisør med den 4 årige uddannelse og uddannet social – og sundhedshjælper, samt jeg har været handicaphjælper. Jeg har både erfaring inden for ældre området med demente og kan kommunikere med personer uden sprog eller meget nedsat hørelse. Denne kombination af disse tre uddannelser, danner rigtig god grobund for dette fag inden for audiologi og høreapparater, da jeg kan give den gode service og formidle det forståeligt og brugbart ud til den enkelte person, men det er også med hjertet på rette sted, for den individuelle person.

Kontakt

Din mobile høreservice

Vores

Åbningstider

Du er velkommen til at kontakte mig uden for normal åbningstid.