Har du spørgsmål?

+45 53 53 57 53

Søg
Close this search box.

Høreværn

Typer

Pas på din hørelse

Høreværn anbefales til alle former for støj både privat og på arbejdspladsen, eksempelvis havearbejde med el-værktøj, motorsav og plæneklippere. Folk, der arbejder i erhverv med skadelige lydniveauer over 85 decibel skal i følge loven bruge høreværn og andre erhverv som tandplejere, fabriksarbejde, lufthavnspersonale med flere, bør overveje formstøbte høreværn for at beskytte deres hørelse.

Har dine medarbejdere behov for høreværn til flere medarbejdere, kommer vi gerne ud til arbejdspladsen og tager aftryk. Kontakt os på +45 53 53 57 53 hvis du ønsker, at høre mere om hvad vi kan tilbyde din virksomhed.

Høreværn

Hvorfor formstøbte ørepropper?

Fordi dine ører er unikke, ligesom dine fingeraftryk, er det kun formstøbte ørepropper, der giver perfekt pasform og ensartet effekt. Du får her et sæt høreværn, der er skræddersyet til netop dine ører.

Fordi ører er lige så individuelle som fingeraftryk – der er ikke to øregange som har nøjagtig samme form eller størrelse, og det betyder, at dine ører er helt unikke. Det betyder også, at det kan være en stor udfordring at finde de perfekte ørepropper til dine ører, uanset om du har brug for beskyttelse mod støj eller vand, eller om du er på udkig efter førsteklasses høreværn eller bare et perfekt formet øreprop mens du sover.

Når de er lavet korrekt, giver de en tæt pasform, der afspejler hver lille detalje i dine ører, hvilket gør det muligt for dig at bruge dem i længere tid uden at mærke ubehag, irritation eller føle behov for at tage dem ud og rette på dem. De fås med forskellige dæmpningsniveauer, og til forskellige behov og formål. Kraftig støj, impulsstøj, generel støj, musik, jagt og meget andet.

Hos MobilHøreservice.dk forstår vi, at alle er forskellige. Hvert øre, hver situation og hvert miljø kræver forskellige ørepropper, men også den korrekte dæmpning. Derfor er vi konstant up-to-date på viden om ​​høreværn for at imødekomme dine unikke behov.

Virksomheder

Høreværn til virksomheder

MobilHøreservice.dk forhandler også formstøbte høreværn, som er godkendt til arbejdsbrug.

Serenity Choice™ Work reducerer støj fra tungt udstyr, maskiner og elektrisk værktøj og er designet som personligt sikkerhedsudstyr til støjende arbejdsmiljøer som maskinværksteder, landbrug, vejanlæg og byggeri eller enhver anden situation, hvor sundheden og sikkerheden kræver brug af hørebeskyttelse. Mens anden hørebeskyttelse kan dæmpe lyden og lyde unaturligt, giver Serenity Choice™ Work en luftpassage til øret, hvilket minimerer den dæmpende effekt og på samme tid holder øret ventileret for optimal komfort.

Jagt

Formstøbte høreværn til jagt

Jagthøreværn fås både med og uden lydforstærkning.

Serenity Choice™ Hunting and Shooting beskytter brugernes ører mod det højre lydtryk fra geværskud, fyrværkeri og eksplosione. Med høreværn eller ørepropper til jagt er din hørelse beskyttet mod de kraftige lyde på over 85 decibel fra skud.

Vælger du de aktive høreværn, vil du også have muligheden for at forstærke de svage lyde omkring dig, fra omgivelserne. Styrken kan øges med op til 30 decibel, hvilket går det lettere at høre byttet bevæge sig.

De elektroniske høreværn er bygget på høreapparatsteknologi, hvilket betyder for dig, at du får en virkelig god gengivelse af lyden, god fornemmelse af hvorfra lyden kommer, og dæmpning af vindstøj.

Du kan vælge mellem to forskellige aktive høreværn – Phonak Serenity DP+ og AudioVox Soundscope Pro-Tect I-hunt.

Pris: 1650 kr. for et sæt inkl. aftryk (uden elektronik).
Fra 5295 kr. for et sæt aktive/elektroniske inkl. aftryk.

Musik

Høreværn til musik

Serenity Choice™ Plus Music er musiker høreværnet med den nyeste filter teknologi, der beskytter din hørelse og giver dig en perfekt musikoplevelse. Denne type høreværn har et lineært dæmpningsfilter, der sikrer den bedste musikoplevelse når man lytter til musik, uanset om du lytter til pop, rock, deathmetal, jazz eller en helt anden type musik.
De kan bruges hvis du er musiker i øvelokalet, optræder på den store scene, eller til dig som går til koncert, på spillesteder, barer eller festivaller.
De sidder perfekt og er tilpasset unikt til brugeren. De er lette at sætte i og de er lavet af blød medicinsk silikone og et meshfilter tillader trykudligning, så de er behagelige at bruge hele dagen.

De fås med flere forskellige filtre, med forskellig dæmpning af decibel, med lineær støjdæmpning afhængig af behovet. Støjfilteret dæmper støjen lineært over alle frekvenser, som gør at du stadig kan høre almindelig samtale. Det er muligt selv at skifte filtrene, så man kan ændre den ønskede dB dæmpning.

Ørepropperne kan også benyttes til andre typer filtre som kan tilkøbes. Således kan de formstøbte propper anvendes til flere forskellige formål.

Velegnede til: Musikere, koncerter, festivaller, eller cafegæster, medarbejdere, og generelt støjfølsomme personer.

Pris: 1650,- inkl. aftryk.
Ekstra sæt filtre: 200,-

Motor

Høreværn motorcykel / knallert / motocross

Serenity Choice™ Motorsport. Formstøbte ørepropper til motorcykel og motorsport er specielt velegnede til brug under hjelmen og laver derfor ikke trykgener. Når man tager en køretur på motorcyklen ud ad landevejen på sin motorcykel, kan man være generet af vejstøj, dækstøj, vindens susen og motorstøj. De formstøbte ørepropper sørger for, at din hørelse er beskyttet.

De er lavet af en blød medicinsk silikone og er meget behagelige at have i ørerne. Det ulineære mesh støjfilter i høreværnene tillader at øret kan trykudligne, så de er behagelige at have på hele dagen.

De lyse toner dæmpes mest, mens og mellem og mørke lyde dæmpes mindst, på denne måde dæmpes vindstøj mere end eksempelvis motorlydene og tale. Så kan du stadig høre almindelig samtale og hjelmens intercom uden problemer.

Ørepropperne kan også benyttes til andre typer filtre som kan tilkøbes. Således kan de formstøbte propper anvendes til flere forskellige formål.

Velegnede til: Motorcyklister, motocross-kørere, cabriolet-kørsel, ved brug af hjelm.

Pris: 1500,- inkl. aftryk.
Ekstra sæt filtre: 200,-

Arbejde og fritid

Formstøbte høreværn til
arbejde og fritid (maskinstøj)

Formstøbte høreværn til arbejdspladsen holder den skadelige støj ude

Formstøbte Serenity Choice™ Plus og Pro fremstilles i medicinsk silikone og i akryl i et bredt udvalg af farver med nyeste filter teknologi. Bevarer relevant lyd og tale og muliggør situationsbevidsthed og kommunikation. Vores filterteknologi i Phonak Serenity Choice™ er medvirkende til at give en uovertruffen komfort, da konstruktionen medvirker til, at ørene får luft og der forhindres ophobning af fugt. Option: For særlige industrier er der mulighed for blå ørepropper, metaldetektion og snor/clips.

Fremstilles også som universelle ørepropper.

Serenity SP

Formstøbte Serenity SP høreværn er vores fleksible modulopbyggede høreværnssystem. Serenity SP er meget komfortable at anvende og er fremstillet i en ultra let medicinsk nylon. Denne løsning er hårdfør og nem at vedligeholde. Især fortrinligt ved fysisk aktivitet i varme omgivelser. Option: For særlige industrier er der mulighed for blå ørepropper, metaldetektion og snor/clips.

Serenity DP+

Serenity DP+ er et dynamisk høreværn med niveauafhængig dæmpning. Det dæmper straks høj og høreskadelig lyd som f.eks. maskinstøj eller pistolskud ned til et behageligt niveau. Umiddelbart efter at disse lyde forsvinder, justerer Serenity DP+ igen ind, således at normale lyde som f.eks. samtale og advarselssignaler kan høres som normalt. Volumen kan justeres med enkel og nem betjening og medvirker til, at denne model også er meget velegnet til høreapparat bruger. Serenity DP + er let og yderst behageligt af benytte en hel arbejdsdag.

Serenity SPC

Med Serenity SPC headsettet er brugeren sikret klar kommunikation (begge veje) og optimal hørebeskyttelse i støjende omgivelser. Dæmpningen er identisk med Serenity SP. Afhængigt af hvilket øre man ønsker at have headsettet tilsluttet, klikker man blot Serenity SP filteret af og klikker Serenity SPC headsettet på. Serenity SPC har en støjreducerende mikrofon som fungerer i støjbelastede områder op til ca. 95 dB. Bemærk at headsettet nødvendigvis ikke er personligt udstyr på grund af det fleksible klik på/af system. Således behøver alle personer ikke at have et headset, med mindre alle skal bruge headsets samtidigt. Option: Findes både til Smartphones og kommunikation via udvalgte professionelle radioer. Option: For særlige industrier er der mulighed for blå ørepropper, metaldetektion og snor/clips.

Serenity DPC+

Serenity DPC+ er et dynamisk høreværn med niveauafhængig dæmpning og et integreret støjreducerende kommunikations headset. Det dæmper straks høje lyde som f.eks. maskinstøj eller pistolskud ned til et behageligt niveau. Umiddelbart efter at disse lyde forsvinder, justerer Serenity DPC+ igen ind, således at normale lyde som f.eks. samtale og advarselssignaler kan høres som normalt. Serenity DPC + inkluderer et integreret støjreducerende kommunikations headset med boommikrofon, som kan tilsluttes til de fleste professionelle radioer. Serenity DPC+ er et let, ergonomisk og yderst behagelig headset at benytte.

Disse ørepropper er gode til dig der arbejder i støjende omgivelser. Så er det en god idé at beskytte din hørelse mod skadelig støj over 85 decibel med formstøbte ørepropper.

Bruges til alle typer håndværkere, gør-det-selv folk, når du bruger motorsaven, græsslåmaskinen eller andre støjende redskaber.

Svømning

Formstøbte svømmepropper

Serenity Choice™ Plus Swim er en formstøbt øreprop designet til at forhindre vand i at trænge ind i øret, mens opmærksomheden på omgivelserne fastholdes. Dette er forskelligt fra anden svømmebeskyttelse, som har en tendens til at blokere for de fleste omgivende lyde. Elsker du at tilbringe tid i vandet, og ønsker at beskytte dine ører mod vand og infektioner? Så er vores svømmepropper den perfekte løsning for dig.

Vores formstøbte svømmepropper er velegnede til svømmere, surfere og andre vandsportsentusiaster, der ønsker at beskytte deres ører mod vand og samtidig opretholde en god lydkvalitet i omgivelserne.

Svømmepropperne er specielt designet til mennesker, der opholder sig meget i vand og/eller regelmæssigt lider af øreinfektioner.

De lukker effektivt af forhindrer vand i at trænge ind. Samtidig anvendes et akustisk filter med lav dæmpning, så du stadig kan høre omgivelsernes lyde. De er lavet af et flydende materiale, der ikke synker til bunds, og de trykker ikke ubehageligt i øregangen. De er meget bløde og behagelige at bruge, nemme at sætte i og tage ud, og med vores perfekte pasform får du den ultimative beskyttelse og komfort.

Pris: 1200,- for et sæt, inkl. aftryk.

Flyrejser

Formstøbte ørepropper til flyrejser

Serenity Choice™ Plus Fly er formstøbte ørepropper specielt designet til at give en høj komfort, mens du flyver. De kan bæres hele dagen – i lufthavnen og ombord på fly for at reducere baggrundsstøjen

Det kan være en udfordring at rejse med fly, hvis man har problemer med smerter i ørerne grundet skiftet i kabinetrykket eller støj fra omgivelserne.

Med disse ørepropper, specielt fremstillet til flyrejser kan problemerne afhjælpes.

Velegnede til: Flyrejsende med behov for ro og som har brug for at få lindret smerter fra trykforandringer i kabinen. Ørepropperne indeholder ikke elektronik, så de kan bruges under hele flyvningen.

Pris: 1500,- inkl. aftryk.
Ekstra sæt filtre: 200,-

Ro om natten

Formstøbte sovepropper

Serenity Choice™ Sleep er designet til at opnå en dybere søvn og reducere den støj, du forventer fra en snorkende partner. Vores formstøbte sove ørepropper er specielt tilpasset den enkelte brugers ører og slutter derfor helt tæt. Det bidrager til, at de sidder godt fast ørerne.

De er fremstillet i superblødt medicinsk silikone og meget lette, hvilket gør, at man undgår ømme øregange.

De dæmper både højfrekvente lyde og irriterende lavfrekvente lyde, som normalt ikke dæmpes af vat og almindelige ørepropper. Så med disse formstøbte sovepropper er det slut med forstyrret nattesøvn.

Pris: 1150,- for et sæt, inkl. aftryk.

Høreværn hos mobilhøreservice

FAQ om høreværn

Høreværn er vigtige for at beskytte din hørelse mod skadelig støj. Langvarig eksponering for høje lyde kan forårsage permanent høreskade, og høreværn er en effektiv måde at reducere denne risiko på.

 

Du bør bruge høreværn i enhver situation, hvor lydniveauet overstiger 85 decibel (dB) i længere perioder. Dette kan omfatte arbejde med maskiner, koncerter, jagt, eller endda nogle sportsbegivenheder.

Høreværn virker ved at dæmpe lyden, der når dine ører. Dette kan ske på forskellige måder afhængigt af typen af høreværn. Nogle høreværn blokerer lyden fysisk, mens andre absorberer den.

Det rigtige høreværn afhænger af dine behov og den type støj, du udsættes for.

For at vælge det rigtige høreværn til dit behov, skal du:

  1. Overvej til hvilken situation dine høreværn skal bruges til
  2. Brug beskyttelsen specielt til støjende opgaver på arbejdspladsen.
  3. Vælg beskyttelse, der er hensigtsmæssigt for arbejdsmiljøet.
  4. Overvej den type støj, som du vil blive udsat for, samt dine egne præferencer.
  5. Hvis du foretrækker en bestemt stil eller farve, kan du vælge høreværn, der passer til din personlighed.

Dit høreværn skal sidde komfortabelt uden at lave tryk-gener i øregangen. Hvis du bruger ørepropper, skal de være ordentligt indsat i øregangen for at give den bedste beskyttelse.

Det afhænger af typen af høreværn. Nogle ørepropper kan der blot skiftes til et andet filter, så de passer til den situation som dine høreværn skal bruges til. Et sæt extra filter koster 200 kr.

Ja, der findes høreværn specielt designet til børn.

Helt små børn anbefales det at bruge høreværn som sættes hen over hoved, der dækker ørerne fuldstændigt.

Det er vigtigt at beskytte børns hørelse, især ved begivenheder med høje lyde som koncerter eller sportsbegivenheder.

For at børn skal kunne få special lavet høreværn, skal barnet have en alder hvor han/hun kan sidde stille, og finde tryghed i at der tages aftryk af ørerne.

Høreværn skal rengøres regelmæssigt i overensstemmelse med producentens anvisninger. Dette kan indebære aftørring af propperne efter hvert brug med en klud.