Har du spørgsmål?

+45 53 53 57 53

Søg
Close this search box.

Høreapparater

Typer

Find det rigtige høreapparat

Når man investerer i nye høreapparater, er det afgørende at finde det helt rigtige mærke og den helt rigtige type, der passer til lige netop dine behov og din hørenedsættelse.

Hos MobilHøreservice.dk fører vi et bredt udvalg af høreapparater i alle prisklasser fra Phonak, Oticon, Unitron og Bernafon. Vores erfarne hørekonsulenter har stor erfaring med alle mærker og kan guide dig til det bedst egnede høreapparat ud fra dine ønsker og behov.

Vi lytter grundigt til dig og foretager en dybdegående høretest, så vi nøjagtigt kan finde frem til, hvilken type høretab du lider af. På den baggrund finder vi i fællesskab frem til det optimale høreapparat for netop dig. Uanset budget lover vi at finde et kvalitetshøreapparat i den rigtige prisklasse, som giver dig den bedst mulige høreoplevelse. Komfort og brugervenlighed er vigtige parametre for os.

Typer af høreapparater

Hvilke høreapparater skal du vælge

RITE høreapparater (Receiver-in-the-ear):

Disse apparater er den mest udbredte type i dag. RITE står for “receiver-in-the-ear” (højttaler-i-øret) og er faktisk et bag-øret-apparat, hvor højttaleren placeres inde i øret. Dette design har flere fordele, herunder en mindre størrelse sammenlignet med traditionelle bag-øret-apparater (BTE). Ledningen, der går fra apparatet ind i øregangen, er også tyndere og dermed mere diskret og komfortabel.

RITE-høreapparater fås i forskellige størrelser og med forskellige funktioner, herunder bluetooth, telespole, apps og trykknapper til justering af lydstyrke og programmer. Tilgængeligheden af disse funktioner afhænger af mærke og model.

BTE-høreapparater (Behind-the-ear):

Disse apparater, også kendt som BTE, har al teknologien indkapslet i en skal, der placeres bag øret. En krog fastgør apparatet til øret, mens en prop sidder inde i øret. Proppen er typisk lavet af akryl og formstøbes efter det enkelte øre, hvilket giver en god og behagelig pasform.

De fleste BTE høreapparater har knapper til regulering af lydstyrken og telespole. De fleste tilbyder også bluetooth og en app, der fungerer som fjernbetjening til høreapparatet.

ITE-høreapparater
(In-the-ear):

Disse apparater har al elektronikken placeret i en skal inde i øret og kaldes også i-øret-apparater eller ITE-apparater. De er typisk specialfremstillede efter det enkelte øre og er derfor custom made.

ITE-høreapparater betragtes af mange som de mest diskrete, men de passer ikke til alle høretab. De er bedst egnet til specifikke typer af høretab. Alle de mærker af høreapparater, vi tilbyder, producerer disse specialfremstillede i-øret-høreapparater.

 

Kontakt os i dag

Phonak høreapparater

Phonak er et verdenskendt schweizisk høreapparatmærke med rødder helt tilbage til 1947. Virksomheden blev stiftet i Zürich under navnet Phonak AG med fokus på elektroakustik. I dag er Phonak en del af Sonova Holding AG.

Hos MobilHøreservice.dk er vi autoriseret forhandler af Phonak og fører et bredt udvalg af deres populære høreapparatmodeller.

Phonak er kendt for at være hyperinnovative inden for høreapparat-teknologi. De var blandt de første til at udvikle trådløs streaming fra f.eks. TV og mobil direkte til høreapparater. I vores store udvalg af Phonak høreapparater finder du bestsellere som f.eks. Audéo L-serien. Audéo Lumity fås i flere designs og prisklasser med avancerede features.

Ønsker du at høre mere om Phonaks innovative høreapparatløsninger?

Book et møde med vores Audiologiassistent og få en uforpligtende snak.

Kontakt os i dag

Oticon høreapparater

Oticon er et verdenskendt, dansk høreapparatmærke med rødder helt tilbage til 1904, hvor det blev stiftet i København. I dag er Oticon en del af Demant-koncernen, som er førende inden for høreløsninger globalt.

Hos Mobil Høreservice er vi autoriseret Oticon-forhandler og fører deres komplette sortiment af høreapparater. Vi har mange års erfaring med at matche vores kunder med det helt rette Oticon-høreapparat.

Oticon er kendt i hele verden for deres innovative teknologi og brugercentrerede design af høreapparater. De var blandt de første til at udvikle og introducere såkaldte “åbne høreapparater”, som scanner og analyserer lydmiljøet 360 grader omkring brugeren.

Uanset om du søger diskrete modeller, superkraftige løsninger eller noget midt imellem, så har Oticon et høreapparat der passer til dine specifikke behov.