Har du spørgsmål?

+45 53 53 57 53

Søg
Close this search box.

Phonak høreapparater

Høreapparater fra Phonak

Phonak er et af de mest anerkendte og innovative høreapparatmærker på verdensplan. Virksomheden har sine rødder plantet helt tilbage i 1947, hvor den blev grundlagt i Zürich, Schweiz under navnet Phonak AG med fokus på elektroakustik. I dag er Phonak en del af Sonova Holding AG, som er en af de største producenter af høreapparater globalt. 

Phonaks store styrke ligger i deres evne til at skubbe grænserne for, hvad der er teknologisk muligt med høreapparater. Selskabet har siden sin fødsel været drevet af en nysgerrig og opfindsom ånd, som har banet vejen for talrige banebrydende innovationer på høreapparatområdet. 

 

Nyhed fra Phonak

Sphere Infinio høreapparater

Dedikeret AI chip, universelle tilkoblingsmuligheder, genopladelige høreapparater

Det har aldrig været nemmere at være en del af fællesskabet. Phonak Audéo Sphere Infinio giver en fremragende taleklarhed fra alle retninger og bortfiltrerer støj fra tale, så du tydeligt kan høre dine venner, din familie og dine arbejdskollegaer selv i de mest støjende omgivelser. Audéo Sphere Infinio markerer en ny æra i høreteknologien. 

Verdens første høreapparat med en dedikeret Deep Neural Network (DNN) chip 

Øjeblikkelig adskillelse af tale fra støj overalt – med en hidtil uset forbedring af SNR på 10 dB1

Udvid lytteområdet i alle retninger.

Universelle tilkoblingsmuligheder, som kan følge med dig overalt. Førsteklasses produkt udviklet i Schweiz, med pålidelighed som prioritet

Oplev fordelen og styrken ved AI

Træd ind i Phonaks verden: drevet af kunstig intelligens (AI). En verden, hvor støj ikke længere er en hindring. 

Avanceret teknologi og brugervenlighed

En af Phonaks mest indflydelsesrige innovationer var introduktionen af trådløs streaming direkte til høreapparater. Dette banede vej for en ny æra af lydoplevelser for høreapparatbrugere, som pludselig kunne streame lyd fra fjernsynet, mobilen eller andre digitale enheder direkte ind i deres høreapparater med krystalklar lyd. 

Phonak har fortsat bygget videre på denne teknologi og tilbyder i dag en række høreapparater med avancerede trådløse streamingevner kombineret med excellent lydkvalitet og brugervenlighed. Selskabets høreapparater er udviklet til både at opfange selv de svageste lyde samt eliminere generende baggrundsstøj. 

Uanset om man søger et diskret, næsten usynligt høreapparat eller et mere robust og kraftfuldt apparat, har Phonak et bredt udvalg af modeller, der kan imødekomme selv de mest krævende hørebehov. Phonak høreapparater bestræber sig på at gøre brugen så behageligt og naturligt som muligt gennem brugervenlig betjening og individuel tilpasning. 

Innovativ høreapparat teknologi i verdensklasse

Phonaks fortsatte innovationsevne og ekspertise på høreapparatområdet afspejles i de mange internationale priser og anerkendelser, som virksomheden og dens produkter har modtaget gennem årene. Selskabet lægger stor vægt på forskning og udvikling for at sikre, at deres høreapparater forbliver i den absolutte teknologiske frontlinje. 

Blandt de seneste nyskabelser fra Phonak er høreapparater med bevægelsessensorer, der automatisk kan justere indstillingerne baseret på brugerens aktivitetsniveau og omgivelser. Andre innovative features omfatter adgang til digitale assistenter gennem stemmestyring samt avancerede filtre til at fjerne vindstøj. 

Uanset hvilke teknologiske landvindinger, der måtte komme i fremtiden, forbliver Phonaks fokus på brugervenlighed, lydkvalitet og innovativ design urokket. For Phonak handler det om at skabe høreapparater, der forbedrer hørelsen og livskvaliteten for mennesker med høreproblemer verden over. 

Find den rigtige høreløsning med en professionel høretest

For at få mest muligt ud af et Phonak høreapparat er det vigtigt først at få foretaget en grundig høretest. En høretest er en smertefri undersøgelse, hvor en audiolog nøje vurderer din høreevne og bestemmer graden af eventuelt høretab. 

Under høretesten vil du blive stillet en række spørgsmål om din hørelse, livsstil og præferencer. Derefter vil du blive bedt om at lytte til forskellige lyde og toner gennem nogle hovedtelefoner eller små højttalere. Din evne til at opfatte og genkende disse lyde hjælper audiologen med at kortlægge dit hørenedsættelsesmønster. 

Baseret på resultaterne af høretesten kan du få en anbefaling på den rette type og model af høreapparat. Phonak tilbyder et omfattende udvalg af høreapparater i forskellige designs, størrelser og med forskellige funktioner. Dette gør det muligt at finde den helt rigtige løsning tilpasset netop dine individuelle hørebehov. 

Det er vigtigt at vælge et høreapparat, der passer perfekt til din hverdag og lyttevaner. Et diskret øregangsapparat kan være oplagt til kontorarbejde, mens et mere robust og kraftfuldt apparat kan være nødvendigt for dem med et aktivt udendørsliv. Under alle omstændigheder vil audiologen kunne rådgive dig om hvilke Phonak modeller, der vil give dig den bedste høreløsning. 

Phonak høreapparater er designet til at levere exceptionel lyd og komfort. Med den rigtige rådgivning og tilpasning kan et Phonak høreapparat gøre en kæmpe forskel og åbne op for en helt ny verden af klare og naturlige lyde.