Har du spørgsmål?

+45 53 53 57 53

Søg
Close this search box.

Oticon høreapparater

Høreapparater fra Oticon

Oticon er en af de førende producenter af høreapparater i verden. Virksomheden har rødder helt tilbage til 1904, hvor den blev grundlagt i København. Siden da har Oticon været frontløber indenfor udviklingen af innovative og brugervenlige høreløsninger. I dag er Oticon en del af Demant-koncernen, som er et globalt førende høreapparatfirma. 

Hos Oticon har målet altid været at skabe produkter, der kan forbedre livskvaliteten for hørehæmmede verden over. Virksomheden arbejder tæt sammen med audiologer, ingeniører og ikke mindst brugere for at udvikle høreapparater, der er skræddersyet til den enkeltes behov. Oticon lægger stor vægt på brugervenlighed og design for at sikre, at deres høreapparater er så diskrete og komfortable at bære som muligt. 

En af de største innovationer fra Oticon er konceptet om åbne høreapparater. Denne type apparater scanner og analyserer omgivelserne 360 grader rundt om brugeren. Det giver en mere naturlig lytteoplevelse og reducerer gener som en “lukket” fornemmelse i øret. Åbne høreapparater var med til at revolutionere høreapparatbranchen og banede vejen for endnu mere avanceret teknologi. 

Brugerdrevet forskning og udvikling

Det der adskiller Oticon fra mange andre høreapparatproducenter, er deres stærke fokus på brugerdreven innovation. Oticon arbejder målrettet på at lytte til og inddrage brugere i hele forsknings- og udviklingsprocessen. Det sker blandt andet ved at opbygge tætte partnerskaber med audiologer verden over. 

Audiologerne fungerer som bindeled mellem Oticon og de borgere, der benytter høreapparater til dagligt. De indhenter værdifuld viden om brugernes oplevelser, frustrationer og ønsker til fremtidens høreløsninger. Denne indsigt fører direkte til bedre, mere brugervenlige produkter. 

Oticons brugerdrevne tilgang understøttes af omfattende forskning indenfor høretab og høreapparatteknologi. Virksomheden har flere anerkendte forskningsmiljøer, som kontinuerligt tester og udvikler nye teknologier og funktioner. Alt sammen med det formål at gøre høreapparater så naturlige og effektive som muligt. 

Et udbud af løsninger tilpasset den enkelte

Oticon tilbyder et bredt sortiment af forskellige høreapparater til privatpersoner. Uanset om man leder efter meget diskrete modeller, superkraftige apparater eller noget midt imellem, så har Oticon med garanti en løsning, der passer til hver enkelt brugers specifikke behov. 

De mindste og mest diskrete Oticon høreapparater placeres dybt inde i øregangen, så de nærmest er usynlige. Det kan være en fordel for brugere, som ønsker at skjule deres høreapparat af kosmetiske årsager. I den anden ende af skalaen finder man kraftfulde høreapparater med avancerede funktioner som f.eks. retningsbestemte mikrofoner og trådløs streame-funktion. Disse modeller er særligt velegnede til personer med udtalt høretab. 

Mellem de to yderpunkter findes et stort udvalg af mellemprodukter. Det gør det nemt for enhver bruger at finde en model med den helt rigtige balance mellem diskrethed, ydeevne og komfort. 

Uanset hvilken type Oticon høreapparat man vælger, så er der tale om en gennemtestet og pålidelig løsning fra en af verdens førende producenter. Oticon høreapparaterne kombinerer avanceret teknologi med brugerdrevet design på allerhøjeste niveau. 

Høretest er vejen til det rette Oticon høreapparat

For at finde frem til nøjagtigt det Oticon høreapparat, der passer bedst til ens individuelle hørebehov, er det vigtigt at få foretaget en grundig høretest. Under en høretest vil man blive udsat for en række forskellige lyde og lydsignaler med varierende styrke og frekvenser. Formålet er at afdække præcis hvilke lyde og frekvensområder man har svært ved at opfatte. På den måde kan audiologerne kortlægge ens specifikke hørenedsættelse. 

Med resultaterne fra høretesten i hånden, kan man i samarbejde med audiologerne bestemme hvilken type og model af Oticon høreapparat, der vil kunne kompensere bedst muligt for ens høretab. Nogle personer har f.eks. primært brug for ekstra forstærkning af de høje frekvenser, mens andre især mangler at kunne opfatte dybe basstoner. 

Oticons brede produktsortiment med alt fra meget diskrete modeller til kraftige høreapparater med mange funktioner, betyder at der altid kan findes en optimal løsning – uanset graden af høretab. Med et præcist tilpasset Oticon høreapparat får man det maksimale udbytte og kan således genvinde glæden ved at høre verden omkring sig.